Печь debag dila pro 100 инструкция

Войти или зарегистрироваться

  • Файл недоступен
    Получить доступ

    772,9 КБ .pdf

Конвекционные печи «DEBAG» DILA. 30.06.2019

Руководство по эксплуатации. (Рус.)

Метки:

  • debag
  • Обзoр
  • История версий
  • Обсуждение
  1. Вадим Карцев

    Система управления «PRO».

  • Войти через Facebook
  • Войти через Twitter
  • Войти через Google
Ваше имя или e-mail:
У Вас уже есть учётная запись?
  • Нет, зарегистрироваться сейчас.
  • Да, мой пароль:
  • Забыли пароль?

Запомнить меня


Ресторанный Техник

Поиск

  • Искать только в заголовках
Сообщения пользователя:

Имена участников (разделяйте запятой).

Новее чем:
  • Искать только в этой категории

    • Искать только в описаниях ресурсов

Быстрый поиск

  • Последние сообщения

Больше…

  1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie.
    Accept
    Узнать больше.

    Скрыть объявление

Особенности

  • надёжная и энергосберегающая конструкция
  • высокопроизводительное увлажнение радиальным вентилятором
  • низкая температура дверцы и корпуса делают выпекание безопасным
  • экономит энергию и не требует много места
  • легкая в обслуживании
  • печь на 10 противней, размером 60/40 см
  • может использоваться как расстойная камера
  • конструкция из высококачественной нержавеющей стали
  • система автоматической очистки e.CLEAN.SYSTEM®
  • комбинируется с модулями подовой печи DEBAG Helios

Система автоматической очистки e.CLEAN.SYSTEM

  • очистка с помощью биологически расщепляемого жидкого очистителя
  • небольшой расход воды и электроэнергии
  • экономия времени благодаря программируемой автоматической очистке в ночное время
  • продолжительность очистки 35 минут, расход воды составляет не более 9 литров
  • система со встроенным баком, рассчитанным до 40 циклов очистки без доливания очистителя

Объединение в сеть FilialNet

  • возможность объединения печей в сеть и обслуживание из офиса
  • удобное управление программами выпечки
  • протоколирование с точностью до секунды всех процессов печи (протокол событий)
  • обширные возможности для анализа на основе ежедневно собираемых данны
  • графическая индикация и архивирование в ПК / ноутбуке
Технические характеристики DILA 5 DILA 10 DILA 5 – 5 DILA 10 – 5
Размеры печи — ШхГхВ (мм) — Печь   915 x 785 x 580   915 x 785 x 1.020   915 x 785 x 1.160   915 x 785 x 1.600
Температура в пекарной камере 10 — 300° С
Температура в расстойной камере 10 — 40° С
Площадь выпекания (м2) 1.2 2.4 2.4 3.6
Количество противней 5 10 5 + 5 10 + 5
Размер противня (мм) 400 x 600
Напряжение сети 380 В, 50 Гц
Степень защиты IP 54
Вместимость — мелкоштучка (50 г/шт) — хлеб (1000г/шт)   100 40   200 80   200 80   300 120
Номинальная тепловая мощность (кВт) 9.5 18.5 9.5 + 9.5 18.5 + 9.5

DiLa 5 (PRO or TOUCH)
DiLa 10 (PRO or TOUCH)
DiLa 5 D (PRO or TOUCH)
DiLa 10 D (PRO or TOUCH)
DiLa 5 B (PRO or TOUCH)
DiLa 10 B (PRO or TOUCH)
1. Notice: Oven is not yet ready to start 1
2. Notice: Supply voltage was interrupted 
Fault: E05 Temperature sensor of controller electronics defective Fault: E06 Control too hot  Fault: E09 Heating output (BH) too low Fault: E10 Heating output (TH) too low Fault: E13 External evaporator does not heat Fault: E15 Evaporator overtemperature Fault: E20 Proofer temperature sensor defective  Fault: E21 Proofer moisture sensor defective  Fault: E22 Humidification error in proofer Fault: E23 Proofer heating error  Fault: E24 No communication with proofer  Fault: E31 Baking chamber temperature sensor TH  Fault: E33 Baking chamber temperature sensor TH .

Fault: E35 Internal battery almost empty  Fault: E36 Steaming function water quantity  Fault: E38 Inspection note Fault: E39 Replace water filter Fault: E41 Communication error  Fault: E60 Water filter flow meter . Lighting repair  Information: Pt100 Resistance table 

Fault: Temperature sensor of controller
electronics defective E05
Continued baking is possible.The temperature sensor on the controller electronics is defective. Replace control board.
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Fault: Control too hot E06A new baking program cannot be started. The cooling fan at the rear of oven is defective
The current controller temperature can be displayed at Information → Systeminfo.
The maximum current controller temperature can be displayed at Information
→ Systeminfo (max.T.Board)
Check the cooling fan
Check the cooling fan plug
Replace the cooling fan.
(DEBAG Item No.: 9120170)
Cooling fan actuation does not function
Pull out controller carrier and check output on
the control board (terminals 15 / N → 230 VAC)
See Helios PRO circuit diagram
Replace the control board
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Other possible causes:
„ Too little free space in the rear oven area.
Check the installation conditions of the oven.
Ensure additional fresh air supply.
„ The insulation between the baking chamber and the controller carrier was displaced or
damaged while mounting the controller.
Pull out the controller cover and check for
proper positioning of the insulation mat.
„ Setting of oven parameters “140 – Controller overtemperature fault” de-adjusted.
Verify oven parameters setting 140 for 65 °C
→ set to 70 °C (max.) if necessary
Fault: Heating output (BH) too low E09
5.1. Effect:
„ Continued baking is possible to a limited extent.
5.2. Primary cause:
„ Heating of the bottom heat is working continuously and the set nominal temperature is not reached.
888 Check heater of bottom heat:
Heater capacity (per phase) approx. 425 W
Heater current (per phase) approx. 1.8 A
Heater resistance (per phase) approx. 128 Ohm
Heater capacity (per phase) approx. 320 W
Heater current (per phase) approx. 1.4 A
Heater resistance (per phase) approx. 165 Ohm
Heater capacity (per phase) approx. 650 W
Heater current (per phase) approx. 2.8 A
Heater resistance (per phase) approx. 82 Ohm
Heater capacity (per phase) approx. 490 W
Heater current (per phase) approx. 2.1 A
Heater resistance (per phase) approx. 110 Ohm
Replace heater.
DEBAG Item No.: see circuit diagram
Please refer to the circuit diagram for the exact equipment of the heater of the respective oven type!
5.3. Other possible causes:
„ One supply phase is missing
„ PT100 top heat and bottom heat have been mixed up (on printed circuit board)
„ PT100 bottom heat is defective
„ Analogue input on printed circuit board defective
DEBAG Deutsche Backofenbau GmbH +49 3591 360-0
Information and Fault Messages Helios PRO100    Page 8
6. Fault: Heating output (TH) too low E10
6.1. Effect:
„ Continued baking is possible to a limited extent.
6.2. Primary cause:
„ Heating of the top heat is working continuously and the set nominal temperature is not reached.
888 Check heater of top heat:
Heater capacity (per phase) approx. 425 W
Heater current (per phase) approx. 1.8 A
Heater resistance (per phase) approx. 128 Ohm
Heater capacity (per phase) approx. 320 W
Heater current (per phase) approx. 1.4 A
Heater resistance (per phase) approx. 165 Ohm
Heater capacity (per phase) approx. 650 W
Heater current (per phase) approx. 2.8 A
Heater resistance (per phase) approx. 82 Ohm
Heater capacity (per phase) approx. 490 W
Heater current (per phase) approx. 2.1 A
Heater resistance (per phase) approx. 110 Ohm
Replace heater.
(DEBAG Item No.: see circuit diagram)
Please refer to the circuit diagram for the exact equipment of the heater of the respective oven
type!
6.3. Other possible causes:
„ One supply phase is missing
„ PT100 top heat and bottom heat have been mixed up (on printed circuit board)
„ PT100 top heat defective
„ Analogue input on printed circuit board defective
Fault: External evaporator does not heat E13
7.1. Effect:
„ External evaporator heating has been activated for more than 2 hours
„ Oven is ready for operation
„ Continued baking is possible to a limited extent
7.2. Primary causes:
Evaporator thermostat defective
Replace evaporator thermostat.
DEBAG Item No.: 9192043
Evaporator heating rods defective Heater
capacity (per phase) approx. 650 W
Heater current (per phase) approx. 2.8 A
Heater resistance (per phase)
approx. 82 Ohm
Replace heating rods.
DEBAG Item No.: 9160135
Evaporator heating contactor defective (K22)
Replace evaporator heating contactor
DEBAG Item No.: 9171379
DEBAG Deutsche Backofenbau GmbH +49 3591 360-0
Information and Fault Messages Helios PRO100    Page 10
8. Fault: Evaporator overtemperature E15
8.1. Effect:
„ The safety temperature limiter of the external evaporator has triggered
„ Oven is ready for operation
„ Continued baking is possible to a limited extent
8.2. Primary cause:
„ The safety temperature limiter of the evaporator has triggered
Wait 30 minutes and then unlock the safety temperature limiter of the evaporator at the rear of
the oven
8.3. Other possible causes:
Check the selection of contactor K22
Check controller K22
(DEBAG Item No.: 9171379)
Check the evaporator safety temperature
limiter (B2 / DEBAG Item No.: 9192044)
Check the thermostat setting for 230 °C
Replacement of thermostat
(B3 / DEBAG Item No.: 9192043
Fault: Proofer temperature sensor defective E20
9.1. Effect:
„ Temperature sensor in the proofer has stopped supplying reliable figures
„ Proofer can no longer be used
9.2. Primary cause:
„ Temperature/humidity sensor defective
Check the temperature/humidity sensor
Replace the temperature/humidity sensor
(Variant 1 / DEBAG Item No.: 9192033
Variant 2 / DEBAG Item No.: 9192030)
9.3. Another possible cause:
„ Controller circuit board defective
Checking the analogue inputs on the proofer –
controller circuit board (Terminal 24 / 25)
Replace the proofer control board
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
  Fault: Proofer moisture sensor defective E21
10.1. Effect:
„ Humidity sensor in the proofer has stopped supplying reliable figures
„ Proofer can no longer be used
10.2. Primary cause:
„ Temperature/humidity sensor defective
Check the temperature/humidity sensor
Replace the temperature/humidity sensor
(Variant 1 / DEBAG Item No.: 9192033
Variant 2 / DEBAG Item No.: 9192030)
10.3. Another possible cause:
„ Controller circuit board defective
Check the analogue inputs on the proofer –
controller circuit board (Terminal 26 / 27)
Replace the proofer control board
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Fault: Humidification error in proofer E22
11.1. Effects:
„ The set nominal moisture value was not reached after 120 minutes of permanent humidification
„ Proofer can no longer be used
11.2. Primary cause:
„ Temperature / humidity sensor soiled / defective
Check the temperature/humidity sensor
Replace the temperature/humidity sensor
(Variant 1 / DEBAG Item No.: 9192033
Variant 2 / DEBAG Item No.: 9192030)
11.3. Other possible causes:
„ Proofer door is open → close
„ Check water supply
„ Evaporator basin filled with water
Check proofer evaporator heater capacity
(per phase) approx. 600 W
Heater current (per phase) approx. 2.6 A
Heater resistance (per phase) approx. 90 Ohm
Replace proofer evaporator heater
(DEBAG Item No.: 9160012)
 Solenoid valve permanently opened
Check solenoid valve
Replace solenoid valve
(DEBAG Item No.: 9131129)
„ Temperature limiter defective
Check the temperature limiter (S2)
Replace the temperature limiter
(DEBAG Item No.: 9192032)
„ Controller circuit board defective
Check the analogue inputs on the proofer –
control board
Replace the proofer control board
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
 Fault: Proofer heating error E23
12.1. Effect:
„ The set nominal moisture value was not reached after 120 minutes of permanent humidification
„ Proofer can no longer be used
12.2. Primary cause:
„ Proofer heater defective
Check the proofer heater
Proofer 4060
Heater capacity (per phase) approx. 1200 W
Heater current (per phase) approx. 5.2 A
Heater resistance (per phase) approx. 45 Ohm
Proofer 8060
Heater capacity (per phase) approx. 700 W
Heater current (per phase) approx. 3 A
Heater resistance (per phase) approx. 77 Ohm
Replace the proofer heater
(DEBAG Item No.: 9160015 → 4060)
(DEBAG Item No.: 9160014 2x → 8060)
12.3. Other possible causes:
„ Proofer door is open → close
„ Solenoid valve permanently opened
Check solenoid valve
Replace solenoid valve
(DEBAG Item No.: 9131129)
Temperature limiter defective
Check the temperature limiter (S2)
Replace the temperature limiter
(DEBAG Item No.: 9192032)
„ Temperature / humidity sensor soiled / defective
Check the temperature/humidity sensor
Replace the temperature/humidity sensor
(Variant 1 / DEBAG Item No.: 9192033
(Variant 2 / DEBAG Item No.: 9192030)
„ Controller circuit board defective
Check the analogue inputs on the proofer –
control board
Replace the proofer control board
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Fault: No communication with proofer E24
13.1. Effect:
„ Proofer with ON / OFF button
None → continues to function
(new nominal value input not possible
„ Proofer without ON / OFF button
Switches itself off after 1 minute for safety reasons
→ and is then without any function
13.2. Primary cause:
„ Connection interrupted between oven and proofer
Check the connecting cable (patch cable),
the connection jack (RJ 45 jack) and the
Y distributor
Replacing defective parts
Patch cable / DEBAG Item No.: 9122789
RJ45 – installation jack /
DEBAG Item No.: 9122785
Y– patch cable distributor /
DEBAG Item No.: 9124075
Check the control board
re-programming if necessary
Replacement of the proofer controller circuit
board (DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
13.3. Another possible cause:
„ Proofer completely de-energised
Checking the power supply of the proofer
(supply line)
Check the voltage at the PCB (fuse F10 / F11)
  Fault: Baking chamber temperature sensor TH E31
14.1. Effects:
„ The oven is no longer ready for operation.
14.2. Primary cause:
„ The Pt100 temperature sensor of the bottom heat is defective (open or short circuit)
888 Disconnect the Pt100 at terminals AE1 (terminal 24 / 25)
Sensor resistance must lie between 100 and 200 Ohms (resistance table).
Replace the Pt100 temperature sensor.
DEBAG Item No.: 9192012
14.3. Other possible causes:
„ Controller circuit board defective.
Connect 100 to 200 Ohm resistance directly on
the control board terminal AE1 (terminal 24 / 25)
Swap PT100 bottom heat / top heat on the printed
circuit board (terminals 24 /25 and 26 / 27)
Attention: Do not mix up the PT100
after testing!
If error remains
→ replace the control board.
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Fault: Baking chamber temperature sensor TH E33
15.1. Effect:
„ The oven is no longer ready for operation.
15.2. Primary cause:
„ The Pt100 temperature sensor of the top heat is defective (open or short circuit)
888 Disconnect the Pt100 at terminals AE2 (terminal 26 / 27)
Sensor resistance must lie between 100 and 200 Ohms (resistance table).
Replace the Pt100 temperature sensor.
DEBAG Item No.: 9192012
15.3. Other possible causes:
„ Controller circuit board defective.
Connect 100 to 200 Ohm resistance directly on
the control board terminal AE2 (terminal 26 / 27)
Swap PT100 bottom heat / top heat on the printed
circuit board (terminals 24 /25 and 26 / 27)
Attention: Do not mix up the PT100 after
testing!
If error remains
→ replace the control board.
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Fault: Internal battery almost empty E35
16.1. Effect:
„ Continued baking is possible.
„ Automatic switch-on and automatic cleaning are deactivated
16.2. Primary cause:
„ The internal oven clock battery is discharged
888 Check the battery voltage:
> 2.8 VDC
Replace the battery.
DEBAG Item No.: 9122280
It is vital for the oven time to be re-set
(Menu→ Oven setting→ Date/time).
16.3. Other possible cause:
„ The internal oven clock is stuck
De-adjust the oven time / oven date and re-set
(Menu→ Oven setting→ Date/time).
„ The contacts in the battery base are bent.
Carefully straighten the contact.
The battery voltage monitor is defective
Replace control board.
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
  Fault: Steaming function water quantity E36
17.1. Effect:
„ Continued baking is possible to a limited extent
„ Steaming function flow meter does not deliver any or not enough impulses
17.2. Primary cause:
„ Examination of the flow meter
Check on the flow meter plug
Replace the flow meter
DEBAG Item No.: 9140165
17.3. Possible causes:
„ Check the water valve in the water supply line
„ Water pressure too low
Nom: 3 bar – 6 bar
„ Spray-in nozzles calcified
Clean / de-scale the spray-in nozzles
Replace the spray-in nozzles
„ Control board fault
Check whether contact has been properly
connected to the printed circuit board
(see circuit diagram)
Replace the control board
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Check oven parameters 007 “Flow meter steaming function” → must be at “NO” if not present
 Fault: Inspection note E38
18.1. Effect:
„ None ! Baking can be continued without any limitation imposed
18.2. Primary cause:
„ The maintenance interval has been reached
Carry out maintenance
Or
Or
Clear message for long term by re-setting the service memory
(Oven “OFF” → Menu → Information → Service → Reset)
Deactivate service interval message (inspection note)
(Oven “OFF” → Menu → Oven settings → Oven parameter → OP141 → “NO”
 Fault: Replace water filter E39
19.1. Effect:
„ None ! Baking can be continued without any limitation imposed
19.2. Primary cause:
„ The set time or / and volume of the water filter has been exceeded
Replace the replacement cartridge of the water filter
Reset water filter meter (Oven “OFF” → Menu → Information →
Water filter -> Reset)
19.3. Other possible causes:
„ Flow meter transmits incorrect values
Check on the flow meter plug
Replace the flow meter
(DEBAG Item No.: 9171680)
„ Oven parameter changed
Check Oven Parameters 15 and 156
„ See circuit diagram / parameter list
Helios PRO

Fault: Communication error E41
„ Communication with slave “X” (X = lower ovens 1 to 5) → Error display on “Master” oven
„ Communication with Master → Error display on affected “Slave” oven
20.1. Effects:
„ None ! Baking can be continued without any limitation imposed
BUT:
„ Synchronisation of oven settings and baking programs not possible
„ Proofer controls may be faulty
„ Function of an externally connected device is possible compromised
20.2. Primary cause:
„ Oven parameters are set incorrectly.
Check the setting of Oven Parameter 004 – “Twin oven”:
Top oven = “Master + ”X» S» → “X” = bottom ovens 1 to 5
bottom ovens 1 -5 = “SLAVE 1 — 5”
20.3. Other possible causes:
„ The two ovens do not have the same software version
Updating the software to the most up-to-date
version (enquire into InfoSys / in the
DEBAG Service Centre)
„ The cable connection between the two ovens is interrupted.
Check the cable connection from the
SYNC connection on the
Oven 1 control board to the SYNC connection
on the Oven 2 control board.
Replacement of defective parts
Patch cable / DEBAG Item No.: 9122789
RJ45 installation jack /
DEBAG Item No.: 9122785
Y patch cable distributor /
DEBAG Item No.: 9124075

For testing, connect a patch cable between
both SYNC connections.
„ A control board is defective.
Replace control board.
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Fault: Water filter flow meter E60
21.1. Effect:
„ None ! Baking can be continued without any limitation imposed
„ Wear and tear of the water filter filter cartridge ceases to be recorded.
21.2. Primary cause:
„ Shut-off valve (tap) in the water supply line provided by customer closed
„ Flow meter defective
Replace the flow meter
DEBAG Item No.: 9171680
Other possible causes:
„ Flow meter plug not properly fixed / defective
„ Problems with controller circuit diagram
Examine the wiring
Inputs on the controller circuit board are
defective
Replace the control board
(DEBAG Item No.: 9124012)
(DEBAG Item No.: 9124014
with DigiConnect module)
Lighting repair
„ Switch off oven
„ Check / replace halogen lamp (12 V / 35 W)
DEBAG Item No.: 9170772
Or:
„ Check / replace halogen socket G6
DEBAG Item No.: 9122760
  Information: Pt100 Resistance table
„ Table serves as comparison between measured resistance value (Ohm)
and actual temperature shown on display.
Basic values according to DIN EN 60751 (value in ohms):
°C 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 100,000 100,391 100,781 101,172 101,562 101,953 102,343 102,733 103,123 103,513
10 103,903 104,292 104,682 105,071 105,460 105,849 106,238 106,627 107,016 107,405
20 107,794 108,182 108,570 108,959 109,347 109,735 110,123 110,510 110,898 111,286
30 111,673 112,060 112,447 112,835 113,221 113,608 113,995 114,382 114,768 115,155
40 115,541 115,927 116,313 116,699 117,085 117,470 117,856 118,241 118,627 119,012
50 119,397 119,782 120,167 120,552 120,936 121,321 121,705 122,090 122,474 122,858
60 123,242 123,626 124,009 124,393 124,777 125,160 125,543 125,926 126,309 126,692
70 127,075 127,458 127,840 128,223 128,605 128,987 129,370 129,752 130,133 130,515
80 130,897 131,278 131,660 132,041 132,422 132,803 133,184 133,565 133,946 134,326
90 134,707 135,087 135,468 135,848 136,228 136,608 136,987 137,367 137,747 138,126
100 138,506 138,885 139,264 139,643 140,022 140,400 140,779 141,158 141,536 141,914
110 142,293 142,671 143,049 143,426 143,804 144,182 144,559 144,937 145,314 145,691
120 146,068 146,445 146,822 147,198 147,575 147,951 148,328 148,704 149,080 149,456
130 149,832 150,208 150,583 150,959 151,334 151,710 152,085 152,460 152,865 153,210
140 153,584 153,959 154,333 154,708 155,082 155,456 155,830 156,204 156,578 156,952
150 157,325 157,699 158,072 158,445 158,818 159,191 159,564 159,937 160,309 160,682
160 161,054 161,427 161,799 162,171 162,543 162,915 163,286 163,658 164,030 164,401
170 164,772 165,143 165,514 165,885 166,256 166,627 166,997 167,368 167,738 168,108
180 168,478 168,848 169,218 169,588 169,958 170,327 170,696 171,066 171,435 171,804
190 172,173 172,542 172,910 173,279 173,648 174,016 174,384 174,752 175,120 175,488
200 175,856 176,224 176,591 176,959 177,326 177,693 178,060 178,427 178,794 179,161
210 179,528 179,894 180,260 180,627 180,993 181,359 181,725 182,091 182,456 182,822
220 183,188 183,553 183,918 184,283 184,648 185,013 185,378 185,743 186,107 186,472
230 186,836 187,200 187,564 187,928 188,292 188,656 189,019 189,383 189,746 190,110
240 190,473 190,836 191,199 191,562 191,924 192,287 192,649 193,012 193,374 193,736
250 194,098 194,460 194,822 195,183 195,545 195,906 196,268 196,629 196,990 197,351
260 197,712 198,073 198,433 198,794 199,154 199,514 199,875 200,235 200,595 200,954
270 201,314 201,674 202,033 202,393 202,752 203,111 203,470 203,829 204,188 204,546
280 204,905 205,263 205,622 205,980 206,338 206,696 207,054 207,411 207,769 208,127
290 208,484 208,841 209,198 209,555 209,912 210,269 210,626 210,982 211,339 211,695
300 212,052 212,408 212,764 213,120 213,475 213,831 214,187 214,542 214,897 215,25

Немецкая компания Debag возникла в 1911 году под руководством Алоиса Пауля Линдера. Началось всё с производства хлебопекарных печей. На сегодняшний день бренд имеет широкую линейку устройств для пищевой индустрии – от разного вида печной техники до систем управления и вспомогательного оборудования.
Продукция Debag
В ассортименте немецкого производителя оснащение для хлебопекарного дела, торговли и гастрономии. Инновации на основе традиций позволяют компании создавать современные устройства, пользующиеся спросом у потребителей.
Бренд Debag предлагает клиентам следующее:
Печи подовые, стеллажные, модульные;
камеры шоковой заморозки;
расстоечные установки;
специализированную мебель;
дополнительные приспособления: тележки, противни и др.
Для выпечки малыми партиями рекомендуется компактная печь Gala 35. Малогабаритная модель занимает минимум места и подключается к обычной розетке. Устройство подходит для торговых точек с небольшой площадью.
Подовые печи серии Monsun рассчитаны на большие партии продукции. За счёт увеличения плотности загрузки оборудование обеспечивает 30-процентную экономию энергии. Предназначены для хлебопекарен с большим объёмом производства.
Камеры шоковой заморозки функционируют в режиме охлаждения за счёт всасывания воздуха. Для более лёгкой очистки агрегата внутри, испаритель расположен в висячем положении. Устройство работает как индивидуально, так и в комбинированных системах охлаждения.
Бренд предоставляет несколько вариантов систем управления на выбор: ручные, компьютерные, сенсорные, пиктограммные. Первые отличаются простотой управления, обозримостью, функциональностью. Компьютерные программы объединены с режимом управления расстоечной камерой. Аппаратура оснащается светодиодным графическим дисплеем. Сенсорные системы автоматизируют процесс выпекания, сводя участие человека к минимуму.
В интернет магазине компании «Ресурс Комплект Сервис» Вы найдёте оборудование для пищевой индустрии бренда DEBAG . Предлагаются устройства с разными параметрами и системой управления. Чтобы купить выбранный товар, необходимо обратиться через сайт к представителю бренда или связаться с ним по указанным контактам.

Основанное в 1911 году семейное предприятие DEBAG Deutsche Backofenbau может похвастаться более чем 100-летним опытом разработки и производства высококачественных хлебопекарных печей. Немецкое инженерное мастерство и любовь к традиционному пекарскому ремеслу сделали наше предприятием тем, кем оно есть сегодня: одним из ведущих мировых производителей хлебопекарных печей, а также расстойной и холодильной техники.
Среди клиентов DEBAG — пекарни, магазины розничной торговли пищевыми продуктами, а также заведения общественного питания, такие как отели, рестораны и заправки. Как глобальный игрок компания DEBAG ведет свою деятельность в более чем 50 странах по всему миру, и имеет зарубежные компании во Франции, Польше, России и США.

Читать далее >>

Деталировка для Debag Магазинная хлебопекарная печь DiLa 5/10  PRO100

Деталировка для Debag Магазинная хлебопекарная печь DiLa 5/10 PRO100

AddThis Social Bookmark Button

mail


Warning: Creating default object from empty value in /home/vjfjp575859/domains/mssservice.ru/public_html/modules/mod_ninja_rss_syndicator/helper.php on line 44

RSS RSS

Понравилась статья? Поделить с друзьями:
  • Галокур инструкция по применению в ветеринарии цена
  • Автотестер универсальный rexant 16 0102 инструкция по применению как пользоваться
  • Ингарон капли в нос инструкция по применению взрослым как разводить
  • Инструкция по ремонту посудомоечной машины bosch
  • Аккорд амдз руководство по установке